Sustainability Works - Annelies Pijnenburg - Amsterdam
Sustainability Works

Vacatures

Sustainability Works:

  • is goed op de hoogte van de organisatiecultuur van opdrachtgevers, zodat we veel vragen kunnen beantwoorden.
  • kent de omgevingsfactoren goed: de markt, de concurrenten, etc. waardoor we het juiste advies kunnen geven over loopbaanontwikkeling

Sustainability Works spreekt open en diepgaand met kandidaat en opdrachtgever over alle aspecten die belangrijk zijn: de strategische intentie van de organisatie, doel en verwachte resultaten van de functie, de organisatiecultuur en de samenwerking, het commitment en wat daarvoor nodig is. 

Zit er momenteel geen geschikte vacature bij, stuur dan toch je gegevens aan application AT sustainabilityworks DOT nl, zodat we je kunnen vinden zodra er een nieuwe vacature ontstaat. De ervaring leert dat we vooral van nut kunnen zijn voor gedreven multitalenten, die hun sporen (onder meer) verdiend hebben in het bedrijfsleven, die meerdere talen spreken, die niet terugdeinzen voor soms flinke tegenwind en die zich ten volle willen inzetten om een 'netto-positieve bijdrage' aan de maatschappij te leveren. Voor degenen die de overstap willen maken naar een baan met meer duurzaamheidsimpact kan het nuttig zijn zich te realiseren dat de salarissen bij veel duurzame koplopers lager zijn. 

Naast je cv stellen we een korte beschrijving op prijs: Waar kom je vandaan, en waar wil je naartoe? Welke rol in welke context ambieer je? In NL of (ook) daarbuiten? Wil/ kun je reizen voor het werk en hoeveel? Heb je een werkvergunning voor Nederland? Welke talen spreek je? Hoeveel uur per week wil je werken? Kortom, als je alles wat voor jou belangrijk en relevant is vermeldt, hebben we een duidelijker beeld van je. CV graag max. 2 A4 en brief max. 1 A4, graag in het Engels. Zodra we je (open) sollicitatie hebben ontvangen, zullen we binnen 10 dagen contact met je opnemen.

Sustainability Works zoekt per jaar voor tientallen vacatures de beste match, meestal door een combinatie van publiceren, netwerken en search in de database. Het is dus belangrijk om bij veranderingen je CV opnieuw naar ons te sturen. 

Wil je niet dat wij je gegevens in ons bestand bewaren, stuur dan een email aan application AT sustainabilityworks DOT nl met verzoek om verwijderen van de gegevens. We zullen dit dat binnen 5 werkdagen doen en aan je bevestigen.